Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani sunt invitați, la sfârșitul lunii, la un nou atelier de educație muzeală intitulat „Descoperă lumea animalelor”.

Acesta va avea loc pe 28 august, orele 10.00 și 12.00, la sediul Muzeului Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr. 1/A).

Activitatea este adresată copiilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani și include: discuții interactive despre animalele din expoziția „Animale din patru continente: Africa”, exerciții de recunoaștere și memorie vizuală, interacțiune tactilă cu diferite tipuri de piele a animalelor și exprimarea creativității prin desenarea sau colorarea unor fișe cu animale.

Programările se pot face la nr. de telefon 0772.081.499, de luni până vineri, între orele 8.30-15.00. Atelierul se desfășoară cu grupuri de minim 10 și maxim 20 de copii, iar taxa de participare este de 25 lei pe copil.

Activitățile vor fi organizate și susținute de către Brigitta Szilágyi, Aliz Rus și Adrian Gagiu, șef interimar Serviciul Științele Naturii și Muzee memoriale.

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal împreuna cu Präparator Raith GmbH și cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Municipiului Oradea.