Copiii din grupa mare a Grădiniței cu Program Prelungit Nr 23, structură a Liceului Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu”, au participat, împreună cu colegii, educatoarele și părinții, la o serbare specială desfășurată în afara municipiului, la Caii din Vale în Betfia.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 12 iunie. Însoțiți de educatoarele Adriana Bodog și Simina Vereș, părinți implicați și bunici veseli, micuții au susținut un program presărat cu poezii și cântecele, sub denumirea „Calități pentru școala”!

„Copiii noștri grozavi au toate calitățile prezentate în festivitate și multe altele în plus, astfel că vor deveni școlari puternici și neînfricați, cu multă încredere în forțele proprii. Cea mai mare bucurie, mai ales după atâtea restricții, este atunci când ne aflăm în mijlocul lor, alături de părinți, care le dau aripi să zboare și educatori, care îi învață să zboare!”, a spus Adriana Bodog care a fost completată de Simina Vereș: „De la toamnă, copiii noștri vor scrie o nouă poveste și mai minunată, la școală. S-au înălțat sub ochii noștri și iată, acum, vor trece la un alt nivel. Ne dorim să crească liber, frumos si responsabil. Drum bun spre școală!”.

Micuții au primit diplome și medalii, serbate din plin cu multă joacă și voie bună.