Copilul este oglinda părintelui, fapt pentru care specialiștii Open Tribe lucrează întotdeauna în paralel cu aceștia. Reușita unui copil vine din strânsa colaborare a acestuia cu părinții. Astfel, acționarea în sensul dualității părinte-copil reprezintă cheia deslușirii problemelor tânărului și, totodată, a împlinirii acestuia.

Academia de Business și Leadership Open Tribe încheie cu succes un nou an academic, cu o rată de fidelizare de 95% în ceea ce priveșe prelungirea contractelor din acest an. Amprenta și, totodată, unicitatea Open Tribe o reprezintă dezvoltarea simultană a părinților și a copilului. Copilul este oglinda părintelui, fapt pentru care specialiștii Open Tribe lucrează întotdeauna în paralel cu aceștia.

„Suntem deosebit de mândri de tot ceea ce au deprins și învățat părinții pe parcursul acestor luni de zile. De-a lungul acestor luni de curs, s-au abordat teme fundamentale, precum: misiunea de părinte, proiectul de concepere a copilului, managementul familiei axat pe valori, misiune și viziune. Conștientizările individuale ale părinților au fost completate de consilierile individuale cu aceștia”, a declarat dr. Réka Balog, profesor, trainer și editor Open Tribe.

Conștientizarea rolului de părinte este o etapă primordială în viața oricărui părinte responsabil și, realizată cu specialiști, devine un drum transformațional de descoperire, care reînnoiește întru totul viziunea asupra experienței și rolului de părinte.

„Analizarea relației de cuplu este și ea parte integrantă a modulului axat pe misiunea de părinte, deoarece calitatea acestei relații influențează, mai mult decât am crede, la o primă vedere, procesul de parenting. Un moment cu totul inedit al modului dedicat părinților îl reprezintă întoarcerea la primele fărâmi de existență a copilului. Proiectul de concepere a copilului, lunile dinaintea nașterii acestuia și primele luni post-partum sunt decisive și hotărăsc pe deplin, ba chiar pecetluiesc viața și destinul acestuia. Descoperirile părinților sunt așadar uluitoare și extrem de utile în procesul de dezvoltare a copilului”, mai spune dr. Réka Balog.

Procesul de dezvoltare a copiilor este plin de revelații și conștientizări.

„Tematici precum asumarea, conștientizarea, încrederea de sine, deprinderea unei atitudini fac un tot unitar, atunci când vine vorba de procesul de dezvoltare și maturizare emoțională a acestora. Pe lângă acestea, s-a abordat evoluția personală a copilului, schimbările produse și programul care i se oferă acestuia pe perioada verii, diferit de majoritatea tinerilor. Open Tribe propune diverse activități de vară în care personalități sau antreprenori de succes împărtășesc din experiența și lecțiile lor de viață - un prilej extraordinar de valorificare a vacanței copiilor”, a concluzionat Réka Balog.

Întreaga echipă Open Tribe, compusă din Elizabeth Balla, psiholog clinician, dr. Flori Bicăzan, coach și specialist în programare neurolingvistică (NLP), Emese Balog, psiholog și trainer, Alexandra Andrei, psiholog clinician și trainer, respectiv dr. Réka Balog, profesor, trainer și editor, este recunoscătoare pentru încrederea pe care minunații părinți le-au acordat-o și pentru fructuoasa colaborare de care au avut parte.