Purem by Eberspächer este unul dintre principalii lideri mondiali în ceea ce privește dezvoltarea și fabricarea de sisteme de eșapare, produsele și serviciile oferite contribuind la protecția mediului, securitatea și confortul din vehicule.

Compania noastră a devenit partener în cadrul proiectului ,,Campus Oradea” din dorința de a încuraja elevii să se înscrie în acest program pentru învățământul dual, să poată veni în fabrică să cunoască procesul de muncă și să înțeleagă că au oportunitatea de a învăța o meserie bine plătită acasă.

Meseriile pentru care Purem Oradea va asigura instruirea practică este cea de ,,Sudor” , ,,Electrician” și ,,Mecanic utilaje și instalații în industrie”.

În prezent în fabrica noastră lucrează aproximativ 750 de angajați. Pentru a atrage forța de muncă compania a implementat programe de motivare pentru angajați: bonusuri de performanță, al 13-lea salar, tichete de masă, transport gratuit, asigurare medicală privată, masă caldă. Creștem potențialul angajaților noștri prin dezvoltarea lor continuă, compania organizând programe de instruire și pregătire profesională.

În Purem Oradea acționăm cu dedicare și ne asumăm responsabilitatea. Într-un mediu de lucru atractiv,continuăm să ne dezvoltăm abilitățile și să creăm o organizație puternică, globală.