Grădinița cu Program Prelungit nr. 24, structură a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 46, Oradea, a desfășurat, în perioada 07-11 octombrie, programul național „Școala Altfel”.

Ținând cont de scopul acestui program – de a contribui la dezvoltarea competențelor de învățare ale copiilor și la dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale acestora – colectivul didactic al grădiniței, format din prof. Anca Jarca, Alina Ferche, Gabriela Tușinean, Cristina Șerban, Anamaria Chudi și Rodica Trif, a desfășurat un program creativ și instructiv, atât prin tematicile alese cât și prin partenerii implicați.

Plini de entuziasm și bucurie, copiii au participat cu plăcere la noile activități. Cele distractive s-au îmbinat cu cele de învățare, împletite cu momente de relaxare sau, activ-participative, în aer liber.

Activitățile trans-disciplinare asigură un mediu de învățare precoce, cu o varietate largă de stimuli și condiții, determinând copiii să se implice activ pe tot parcursul zilei și făcând ca activitatea să devină o acțiune practică, cu o finalitate măsurabilă.

Activitățile săptămânii s-au derulat dupa cum urmează: luni – „Bagheta Magică”, marți –  „Cântec, joc și voie bună alături de Eduard și Bianca”, miercuri – „Artă și culoare- atelier și expozție”, joi – „Pălăria cu emoții - Povești terapeutice și sănătate personală” și vineri – „Viața în siguranță- educație rutieră”.

„Mulțumim partenerilor implicați în buna desfășurare a activităților din această săptămână remarcabilă, ale cărei ecouri vor rămâne întipărite în sufletele copiilor nostri: Conducerea GPP. Nr. 46, Oradea, dir, prof. dr. Rodica Ștef, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor – Ioana Indrieș, consilierului școlar Mihaela Moldovan, reprezentanților artistici „Eduard și Bianca”, „Prietenii veseliei”, medicului școlar dr. Doina Stan, presonalului grădiniței și tuturor părinților”, afirmă colectivul grădiniței.