Micuții din creșele orădene petrec timp frumos și educativ împreună. Zilele trecute, prichindeii au făcut „un popas” în pădure, unde au descoperit o mulțime de lucruri interesante.

Prin intermediul acestei călătorii imaginare, copiii au aflat lucruri interesante despre animalele sălbatice, iar prin intermediul activităților au explorat viața, habitatul și comportamentul acestora. S-au distrat pe cinste împreună cu „Ursulețul Martinel”, „Vulpea Șireată” și „Ariciul Pogonici”.

Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Asistență Socială Oradea, Creșa Oradea (devenită instituție de învățământ cu personalitate juridică din anul 2022), are în structura sa un număr de 15 creșe, care funcționează cu program de zi, în anul școlar 2023-2024 fiind înscriși 903 copii.

În altă ordine de idei, Programul „ABC pentru mămici și tătici”, a continuat și în anul trecut, la sediul DASO, cu sprijinul specialiștilor din domeniul medical, psihologic, al nutriției, fiind un program care vine în sprijinul părinților ai căror copii frecventează creșele. Au fost organizate trei întâlniri tematice cu părinții și specialiști din diverse domenii, în cadrul acestora dezbătându-se probleme de actualitate cu care se confruntă părinții. De asemenea, în 25 mai, anul trecut a fost organizată pentru prima dată, „Ziua Porților Deschise”, la care părinții au avut ocazia de a vizita creșele înainte de a lua decizia referitoare la creșa pe care au solicitat-o.