S-au terminat emoțiile pentru elevi și încep pentru profesori, mai exact pentru cei care au susținut ieri titularizarea. În Bihor au dat examenul 973 de cadre didactice sau absolvenți, 115 au absentat, iar 97 s-au retras din concurs.

Examenul de titularizare în învățământ s-a susținut în Bihor, în patru centre, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Economic „Partenie Cosma”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” și Școala Gimnazială „Dacia”.

„Pentru examen s-au înscris 1.185 de participanți, 115 au absentat, 973 au fost prezenți și 97 s-au retras. Nu au existat eliminați”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Claudiu Damian. Primele rezultate vor fi afișate marți, 23 iulie, urmând ca atât marți, cât și miercuri, la Inspectoratul Școlar Județean Bihor, cei nemulțumiți de rezultate să poată depune contestații. La sfârșitul lunii, pe 30 iulie, vor fi afișate rezultatele finale. Pe 31 iulie se va face repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minim 7, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.