12 octombrie, o zi memorabilă pentru Oradea, Bihor şi nu numai...
Anumite zile rămân în istorie datorită evenimentelor extraordinare care se petrec şi care influenţează viitorul unei societăţi. O astfel de zi este cea de azi, 12 octombrie, strans legată de destinul Oradiei.
Această zi în care Oradea este onorată să găzduiască Familia Regală, iar statuia Reginei Maria revine în inima oraşului nostru va rămâne specială pentru mine şi din alt punct de vedere. Acum 22 de ani, pe 12 octombrie, a fost înregistrată firma Transilvania General Import-Export SRL, fondată de mine şi vărul meu, Călin Micula, a 449-a companie înregistrată în România şi prima din grupul European Food& Drinks pe care ulterior l-am constituit împreună cu fratele meu, Viorel Micula. Ne bucurăm că de-a lungul celor două decenii Grupul nostru de firme a asigurat în fiecare an un loc de muncă unui număr de aproximativ 12.000 de angajaţi. Aceştia au avut posibilitatea de a munci în zona lor, alături de familiile lor, de a-şi creşte şi educa copiii, nefiind nevoiţi să plece în lumea largă pentru a-şi asigura cele necesare traiului. Totodată au fost calificaţi zeci de mii de angajaţi, care au avut ulterior posibilitatea de a-şi folosi experienţa şi cunoştinţele acumultate în activitatea lor. Sper că această zi va rămâne în continuare un punct de referinţă în memoria orădenilor şi a bihorenilor şi mai ales în conştiinţa celor aleşi prin vot să-i reprezinte, ca o întoarcere la valorile autentice care dănuie peste timp.
Ioan Micula
Preşedinte
Camera de Comerţ şi Industrie Bihor
Preşedinte
Grupul de companii European Food&Drinks
Comentarii
Nu există nici un comentariu.