8 Martie la Grădiniţa cu program prelungit nr. 45 - Pentru tine, mama mea
Copiii grupei mici/A din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr. 45 (director prof. Rodica Ciocan), îndrumaţi de educatoarele Floare Bernad şi Maria Irimuş-Jurcuţ, s-au gândit să facă din ziua de vineri o zi specială pentru mămicile, bunicile ori mătuşile lor, o avanpremieră a zilei de 8 Martie.
Invitatele dragi, pentru care a fost creat un ambient primitor, au participat în tandem cu copiii la activităţi interactive: întâlnirea de dimineaţă în care fiecare copil, cu ajutorul baghetei magice a Zânei Primăvara, şi-a exprimat părerea proprie răspunzând la întrebarea în ce ar transforma-o pe mama dacă ar putea. Răspunsurile, dar mai ales motivaţiile, au fost uluitoare, iar concluzia finală a fost că fiecare copil ar dori ca mama să fie mereu lângă el. Apoi, împreună, s-au îndreptat spre cele două centre de creaţie, unde au decorat ramele pentru tablou şi au pregătit dulciuri. La final, copiii au susţinut un miniconcert şi au dăruit mamelor bucheţele de flori de primăvară confecţionate anterior.
D-zeu da fiecaruia ce merita,sunt sigura si nu am nici o teama.Dar mai stiu si faptul ca nu orice glas ajunge dincolo de nori.Spuneti neadevaruri .totusi, daca nu v-au placut ochii mei puteati gasi alternative mai convenabile.
Nu am etichetat,nu am judecat,AM CONSTATAT, din pacate...!!!Mi-as fi dorit sa nu treaca copilul meu, si nici unul, prin asa ceva... niciodata!!! Sa fie binecuvantati toti copii, ei nu au nici o vina... bine ar fi sa inteleaga si asa zisele cadre didactice care au misiunea sa ii formeze ca adulti!!! Roata se intoarce intotdeauna iar judecatorul suprem are grija de noi de toti puteti fi sigura de asta!!! Cat despre ochii dumneavoastra... am putut..., i-am vazut a fost suficient iar in momentul in care v-am adus la cunostinta cele petrecute ati negat ce sens ar mai avea sa ii mai vad odata...!!! Va doresc sa va dea Dumnezeu tot ceea ce meritati...daca e numai bine atunci numai bine sa fie!
Daca sunt nascuta cand mi-a fost harazit nu inseamna ca puteti sa-mi puneti eticheta de comunista.Nu am fost nicicand membra de partid.Daca aveti vreun repros de ce nu il faceti personal si sa va asumati ceea ce spuneti.Sunt mii de copii care azi au devenit oameni in toata firea si isi amintesc cu drag de pretuirea ce le-o port,caci in toata viata mea am iubit orice copil neconditionat .Despre profesionalism vorbiti d-voastra?Sunt oameni indreptatiti s-o faca, sunt zecile de practicante pe care , cu titlu de voluntar, le indrum,sunt foruri abilitate care stiu cine sunt si ce activitate desfasor.Nu va judec, caci exista judecatorul suprem.Sa fiu eu pedepsita daca am vreo vina si sa fie copilul la care faceti referire binecuvantat de atatea ori de cate ori a fost mangaiat de mine.Dar daca vreti sa aruncati cu pietre va sfatuiesc sa aveti curajulsa o faceti cu demnitate,adica uitandu-va in ochii mei(daca puteti0
Bine ca mai apar si in ziar exemple de astfel de evenimente... pacat ca acestea sunt puse in practica doar de ochii lumii de educatoare comuniste care cred inca ca "bataia e rupta din rai" !!! In acest caz ma refer stict la asa zisa "doamna educatoare" Floare Bernad, careia ii doresc sa i se intoarca inzecit palmele pe care i le-a dat copilului meu!!!!