Un Logan de culoare albă a „sărit” peste scuarul verde care separă sensurile de mers şi a intrat direct într-un alt autoturism care circula regulamentar şi pe care l-a avariat destul de serios. 

 

Potrivit unui martor ocular care a şi filmat incidentul la câteva secunde după producerea lui, şoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul direcției, a sărit peste scuarul verde separator de sensuri și a intrat într-o autoutilitară Peugeot care circula regulamentar. Accidentul s-a petrecut imediat după sensul giratoriu dintre bulevardele Dacia şi Decebal, pe direcţia Calea Borşului, în jurul orei 15.00. 

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă de la SMURD Oradea care i-a acordat îngrjiri medicale șoferului care a provocat accidentul, un domn mai în vârstă. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportal la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea pentru investigaţii medicale mai amănunţite. 

Polițiștii rutieri s-au deplasat la locul producerii accidentului și efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs. Preţ de câteva zeci de minute circulaţia rutieră în zonă s-a derulat cu mare dificultate.  

Video, aici: https://www.youtube.com/watch?v=DR3gIT2Xc4Y