În lunile octombrie și noiembrie, Ștefan Banică va efectua un turneu de amploare, care va cuprinde 11 orașe din România, plus Chișinău, pe 9 noiembrie. Turneul din acest an va promova cel mai nou material discografic semnat Ștefan Banică  - „Picat din Lună”. În Oradea concertul va avea loc în 26 octombrie, la Teatrul Regina Maria.

 

Cel de-al șaisprezecelea album de autor din cariera impresionantă a artistului Ştefan Bănică, de peste trei decenii, va fi promovat în cadrul unui turneu naţional care include şi Oradea. “Picat din lună” este un album complex, surprinzator, elaborat, cu surprize muzicale inedite. Pentru acest turneu a fost concepută, în premieră, o categorie specială de bilete: Golden Circle (VIP). Va fi pus în vânzare un număr limitat de bilete Golden Circle (VIP) - 100 -, cu valoarea de 150 lei pentru fiecare spectacol din cadrul turneului național al lui Ștefan Bănică. Spectatorii care vor achiziționa aceste bilete vor beneficia de un pachet special: acces la concert în sector preferențial Golden Circle, întâlnire cu Ștefan Bănică în backstage și vor primi noul album „Picat din luna” și o fotografie cu autograful artistului.

Actor, compozitor, interpret, regizor, producător, moderator tv, cu o carieră de peste 30 de ani, Ștfean Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiti artiști din România. A înregistrat adevărate recorduri cu ocazia Concertelor sale de Crăciun - peste 63 de concerte sold out la Sala Palatului - cea mai longevivă și complexaă producție muzicală din România, cu o tradiție de peste 15 ani. Ele este cel care deschis drumul producțiilor și proiectelor muzicale de amploare din România. A lansat 15 albume de autor, premiate cu 5 discuri de aur și 2 discuri de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale de mare succes lansate, cu peste 30 de roluri în film și teatru și cu nenumărate alte premii și distincții ce i-au recompensat activitatea artistică și care vin în completarea palmaresului său impresionant, Ștefan Banică reprezintă un veritabil brand în show-biz-ul românesc.

Orădenii pot cânta alături de el în data de 26 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul Regina Maria. Biletele pentru orădeni vor fi puse în vânzare în curând, pe  vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro şi la agenţia teatrului.