Ediția cu numărul 15 a Festivalului „Delfinul de Aur” a fost una de colecție, evenimentul strălucind, cu adevărat, grație copiilor participanți, a cântăreților și dansatorilor, dar și datorită prezentatoarei, a juriului internațional și a organizatorilor.

 

Între 29 iunie şi 2 iulie 2017, Sala de evenimente Ballroom de la Scoica Land Năvodari a găzduit ediţia cu numărul 15 a  Festivalului Internaţional de Interpretare „Delfinul de Aur”.

Iniţiat şi organizat de Palatul copiilor Baia Mare, director de festival prof. Doina Elena  Bentu, „Delfinul de Aur” a reuşit să devină unul dintre cele mai importante evenimente ale genului din România.

Aproximativ 80 de copii din toată țara, dar și din străinătate au urcat pe scena plină de tinerețe, zâmbet, frumusețe și de multe voci excepționale.

„Îndrăznesc să spun, ca participant la toate edițiile, că a fost una dintre cele mai bune, la toate capitolele! Ne-am bucurat de dans și muzică, la cel mai înalt nivel. Dacă vrei să fii cel mai bun, concurează cu tine însuți, să joci în ambele tabere nu e deloc ușor, dar pentru mine, a fost și va rămâne singura cale care mă duce către ceea ce vreau sa fiu!”, spune Valeria Dinu-Mișcuția, președintele Asociației „Vivere” Oradea, compozitor și profesor de canto, coordonatorul Grupului „Vivere”.

Și în acest an, Vivere strălucește prin cele trei trofee câștigate: Delfinul de Aur, obținut de Patricia Crișan, Delfinul de Argint al Brianei Magdaș și Trofeul pentru Show, câștigat de George Mario Rus.

Cuvintele sunt de prisos, rămân faptele, munca, ambiția, perseverența, încrederea și, deasupra tuturor, pasiunea pentru muzică și pentru lucrul bine făcut.

Așadar, în cadrul ediției din acest an, a Festivalului „Delfinul de Aur”, Patricia Crișan a obținut Delfinul de Aur; Briana Magdaș - Delfinul de Argint; Mario Rus - Trofeul pentru Show; Ana Burescu, Ina Rus - Premiul I; Sara Roman, Miruna Mureșan - Premiul III, iar Patricia Dunca, Valentina Rossi și Denisa Paul - Mențiune.

„Felicitări, Doina Elena Bentu, felicitări, puilor mei excepționali, felicitări, dragilor mei părinți din Vivere, tuturor copiilor fantastici care au făcut din această ediție una de colecție. Și, cum aș putea să închei fără să spun: Slavă Ție Doamne, Îți multumesc pentru toate!”, a conchis Valeria Mișcuția.  

Emoțiile nu se încheie aici pentru Vivere, deoarece grupul orădean se pregătește pentru o vară la temperaturi înalte: Mamaia Copiilor și încă două festivaluri!