De Ziua Copilului, actorii Companiei de teatru și evenimente Trendart Oradea vă invită sâmbătă, 1 iunie, la spectacolul „Hainele cele noi ale Împăratului”, adaptare scenică Michelle Art, după cunoscuta poveste a lui Hans-Christian Andersen.

Spectacolul se va juca de la ora 11.00 și de la ora 12.15, la Centrul Comercial Auchan din Oradea (strada Ogorului 171), iar de la ora 17.00, în Parcul Nicolae Bălcescu (lângă Grădina Zoologică din Oradea). Este vorba despre una dintre cele mai cunoscute povești pentru copii, care prezintă soarta împăratului mai preocupat de propria-i îmbrăcăminte decât de oștiri și de împărăție. Pe lângă momentele amuzante, piesa reprezintă și o sursă foarte bună de învățăminte pentru cei mici. Reprezentațiile de până acum ale trupei orădene au fost primite cu bucurie și entuziasm atât de copii, cât și de cadrele didactice din Oradea, județ, dar și din țară.

Din distribuție fac parte actorii: Nora Tiu, George Voinese, Daniel Teszler, Eric Aron și Loredana Ionaș. Regia artistică este semnată de Nora Tiu, scenografie, păpuși, costume: Csuri Emese; inginer de sunet, procesare studio: Veres Laszlo.

Spectacolul se adresează copiilor de la 2 la 99 de ani. Toți cei care iubesc teatrul sunt așteptați cu drag la eveniment. Intrarea este liberă!