Peste 300 de păsări și animale mici au fost prezente în cadrul expoziției „Cupa Crișana” 2018, eveniment ce s-a desfășurat la finele săptămânii trecute, la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea.

 

 

Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Crișana a organizat, de vineri până duminică, cea de-a V-a ediție a expoziției „Cupa Crișana”, care a avut loc în sala de sport a Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul”. A fost un an bun pentru crescători, deoarece au reușit să aducă la eveniment exemplare foarte frumoase, care au putut fi admirate de către vizitatorii mari și mici.  Peste 300 de păsări (porumbei, găini, rațe, lebede), dar și iepuri au fost prezente în cadrul expoziției. În urma jurizării de către arbitri, au fost alese cele mai reușite exemplare, pe care organizatorii le-au premiat apoi cu diplome și cupe. Scopul evenimentului a fost de a desemna cele mai reuşite exemplare de păsări şi iepuri de la noi din judeţ, dar şi de a atrage în asociație noi membri dornici de performanţă.

„Suntem bucuroși că reușim să organizăm, an de an, această expoziție în orașul nostru, deși, de multe ori, întâmpinăm bariere. Sperăm ca, anul viitor, să reușim să ne adunăm și mai mulți în cadrul acestei expoziții, care tinde să devină o tradiție în județul nostru”, ne-a declarat Răzvan Turucz, președintele Asociației Crișana.