În perioada 8-11 august, la Ineul de Criş va avea loc prima ediţie din Bihor a festivalului Way Too Far Rock Festival, şi cea de a treia ediţie din ţară. Orădenii au şansa de a se întâlni cu trupe ca Viţa de Vie, Implant pentru refuz, Iris, Luna Amară, Coma, dar şi trupe străine ca Ossian (Hu) sau Crazy Town (USA).

Aşa cum transmit organizatorii, Way Too Far Rock Festival este un eveniment „despre manifestul fiecăruia în confruntarea cu situațiile care ne intrigă, despre formele de exprimare liberă, despre atunci când vrem să evadăm, să plecăm cât mai departe de forfota vieții”.  Aceştia mai arată că Way Too Far Rock Festival este conceput ca un eveniment desfășurat în aer liber, departe de oraș, departe de rutină și convenții, care să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului. Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.

Line-up 2019: Crazy Town [U.S.A.], Vița de Vie, Ossian [HU], Omul cu Șobolani, Implant pentru Refuz, Dirty Shirt, Aurora [HU], Bucovina, Altar, Iris, Luna Amară, Coma, N.O.R., Riot Monk, Punkarta, 7 Pași Frații Jdieri, Times of Need, Kunnstra

Biletele pe zi și abonamentele se pot cumpăra online de pe platforma Am Bilet: https://ambilet.ro/tc-e…/wtf-way-too-far-rock-festival-2019/

Abonamente în format fizic se mai pot găsi în Oradea la Green Pub Oradea STEAM Bar 'Columbus Cafe Oradea Gekko Pub și Moszkva Kávézó. Toate biletele au camping inclus. Un abonament pentru trei zile costă 140 lei, biletele pentru zilele de 9 şi 11 august costă câte 65 lei, în timp ce biletele pentru 10 august costă 75 lei. Festivalul Way Too Far a debutat la Bistriţa în anul 2017 (şi a continuat tot în Bistriţa în 2018) când trupe ca Zdob şi Zdub, Luna Amară, Travka, Byron şi Urma au adunat mii de oameni la prima ediţie a festivalului, desfăşurată în apropierea aerodromului.