Asociaţia Vivere a organizat, sâmbătă seara, la Hotel Forum Continental Oradea, cea de-a XIII-a ediție a Galei Stars Vivere Music Awards, un eveniment devenit tradiție, în cadrul căruia au fost acordate premii muzicale membrilor asociației.

Gala s-a desfășurat și în acest an, într-un cadru festiv, un eveniment glam, care a adus pe scenă mici artiști, muzică bună, voci frumoase și costumații spectaculoase.

New Generation, Cristal Voice, Silver Voice, Golden Voice, Best Voice și Star Vivere 2019 sunt diplomele care au fost acordate sâmbătă seara membrilor Asociației Vivere, pentru întreaga activitate artistică din acest an.

Astfel, diplomele New Generation au fost primite de: Briana Fora, Ana Caragea și Florina Saicu; Diploma Cristal Voice a fost obținută de Maia Gug; Diplomele Silver Voice au mers la: Maia Siladi, Sonia Pop Deac, Iulia Cioflan, Bianca Scafariu, Karina Csaszar și Maria Ropotean; Diplomele Golden Voice au fost acordate pentru: Iris Toth, Sara Raisa Roman, Cezara Gavruța, Patricia Dunca și Ana Burescu; Diplomele Best Voice of Vivere au fost primite de: Timeea Csaszar, Dania Micula și Dragoș Costolaș, iar Diploma Star Vivere 2019 a fost acordată Inei Rus.

Artiștii invitați în cadrul evenimentului au fost Aurelian Temișan, Mihai Alexandru, Doina Bentu, Bogdan Dima și Florica Zaha.

„Gala aceasta nu are ca scop premierea performanțelor artistice, muzicale, gala aceasta premiază victoria fiecăruia dintre noi în lupta cu propriile slăbiciuni. Suntem aici, pentru a premia momentele în care am spus se poate, putem face asta, e greu, dar nu imposibil. Cred că sunt cuvintele pe cale le auziți cel mai des la Vivere: se poate, hai că poți. Gala aceasta este despre învingători, premiem efortul, abnegația, voința, curajul, determinarea, sacrificiul, dar, mai ales, PUTEREA de a ne ridica de fiecare dată”, a spus, în cadrul Galei aniversare, preşedinta Asociaţiei Vivere, Valeria Dinu Mişcuţia.

În acest fel, s-a încheiat un an competițional bogat, cu participări și premii importante la cele mai bine cotate festivaluri de gen, lansări de piese și videoclipuri, spectacole și emisiuni tv și, bineînțeles, a fost marcat succesul organizării celei de-a șasea ediții a Festivalului Star Vivere Music Revolution.