Hotelul Ramada Oradea îşi deschide porţile
Primul hotel de brand internaţional din Oradea îşi deschide mâine larg porţile. Orădenii sunt invitaţi să vadă cu ochii lor cel mai nou, modern şi bine utilat hotel din Oradea, publicul având acces liber între orele 14.00 şi 18.00, putând să pună întrebări, să facă un tur al camerelor şi al restaurantelor, să servească din gustările oferite de gazde. Hotelul Ramada este operaţional şi activ odată cu primirea certificării de 4 stele oferită de Ministerul Turismului.
Hotelul Ramada reprezintă o investiţie a companiei ABA TURISM, în valoare de peste 10 milioane de euro. Pentru a coordona marea deschidere din 1 octombrie şi intrarea pe piaţă a hotelului, investitorii l-au adus ca manager general pe Roman Kofler, un specialist austriac cu experienţă vastă în domeniul hotelier, dobândită de-a lungul timpului în hoteluri din Statele Unite, Egipt sau Ucraina. Roman Kofler a coordonat deschiderea unor hoteluri de prestigiu din întreaga lume, precum Landmark Hotel, în Baku, Opera Hotel, în Kiev, Hyatt, în Istanbul şi Ramada, în Sibiu.
"Este primul hotel de brand internaţional şi cu certitudine stabileşte noi standarde. Designul său modern şi minimalist va plăcea cu siguranţă tuturor, atât turiştilor, cât şi oamenilor de afaceri. Oradea avea nevoie de un hotel internaţional, mai ales pentru faptul că o mulţime de companii străine investesc în această regiune şi se aşteaptă să găsească aici un hotel cu un standard înalt de servicii", ne-a declarat managerul general Roman Kofler.
Hotelul este conceput ca un hotel business, ce încorporează toate utilităţile tehnice moderne. Pe lângă cele cinci săli de conferinţe, Ramada Internaţional oferă şi saună, masaj şi o sală de fitnes, de care oaspeţii săi se pot bucura atunci când nu lucrează. Pe lângă aceasta, camerele hotelului sunt foarte confortabile, au standard înalt incluzând sistem tv interactiv (ceas alarmă, meniuri, oferte speciale, vizualizare notă de plată, check - out, filme la cerere, starea vremii, atracţii locale etc.), lenjerie de pat egipteană, fier de călcat şi masă de călcat, minibar, seif şi multe altele. "Sunt sigur că niciun alt hotel din Oradea nu oferă confortul şi luxul de la Hotel Ramada, deoarece noi dorim că creăm o atmosferă de casă departe de casă", spune managerul general.
Bucătăria de la Ramada este una deosebită. A fost angajat un bucătar şef din Indonezia, "Chef" Hendra venind la Oradea de la hoteluri de prestigiu cum ar fi "W" Hotel în Doha, Sheraton Asia, Raffles în Caraibe, Ritz Carlton Dubai şi Jakarta. El şi-a fixat obiectivul de a aduce lumea largă a simţurilor culinare internaţionale în Oradea.
"Suntem siguri că pentru fiecare oaspete servirea mesei va fi o experienţă inedită. Produsele noastre sunt alese dintre cele mai proaspete şi de cea mai bună calitate, nu folosim produse semipreparate, totul este proaspăt şi gătit în bucătărie. De asemenea, oferim meniuri de nuntă, precum şi prânzuri oficiale, pauze de cafea pentru conferinţe, catering şi multe altele. Totodată, micul dejun este bogat şi special, putând fi comandat de toată lumea. Nu trebuie să fii oaspete al hotelului pentru a te bucura de confortul şi mâncarea pe care cele două restaurante de la Ramada le au de oferit", explică Roman Koefler.
Ramada este unul dintre cele mai mari lanţuri din industria hotelieră mondială. Brandul Ramada a fost creat în anul 1954 în Statele Unite. Astăzi peste 900 de hoteluri din întreaga lume poartă numele Ramada. Wyndham Hotel Group, cel mai mare grup hotelier din Statele Unite, garantează pentru serviciile impecabile ale hotelurilor Ramada.
Comentarii
Nu există nici un comentariu.