Ingineri la gătit
30 de studenţi de la departamentul Ingineria Produselor Alimentare din cadrul facultăţii de Protecţia Mediului au gătit ieri preparate culinare de excepţie cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale.
Cinci echipe a câte şase studenţi fiecare şi-au arătat ieri priceperea în arta culinară la cantina Student's Place. S-au gătit numeroase bucate tradiţionale: drob, friptură, cozonac, ouă roşii şi umplute, cârnăciori şi prăjituri de toate felurile. Bucatele preparate au fost degustate de reprezentanţi ai Comisariatului Pentru Protecţia Consumatorului, ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi ai Direcţiei pentru Agricultură. Întregul eveniment a fost „condimentat" cu mai multe momente artistice, o expoziţţe de pictură pe sticlă, realizată de studen?ii de la Arte, o expoziţie de icoane a copiilor de la Palatul Copiilor şi Elevilor din Oradea şi cu cântece şi recitaluri de poezie de Paşte ale Ansamblului „Mugurelul" de la Şcoala Dimitrie Cantemir.
Comentarii
Nu există nici un comentariu.