International School of Oradea (ISO) a deschis luni, 11 septembrie, noul campus dedicat învățământului preșcolar. Noul campus poate găzdui 60 de copii, are o sala polifuncțională, loc de joacă modern și grădină senzorială.

Ceremonia de deschidere a avut loc la ora 19.00 și a fost o ocazie specială pentru comunitatea școlară, părinți, elevi, și toți cei interesați să descopere facilitățile și oportunitățile educaționale pe care ISO le oferă.

Situat pe strada Ceyrat nr 4B, campusul care își va deschide porțile preșcolarilor înscriși la ISO, este compus din 3 grupe cu o capacitate de 60 de copii, o sala polifuncțională, loc de joacă modern, grădină senzorială. Construcția întregului campus va fi finalizată în anul 2025 și va avea o capacitate totală de 580 de elevii și 29 de săli de clase, bibliotecă, sală de sport, bucătărie, sala de mese, sală de gimnastică, sală de conferință, teren de sport, cabinet consiliere și psihologie, 2 cabinete medicale, locuri de joacă pentru fiecare etapă de studii.

Cu o vechime de peste 6 ani în Oradea, ISO se regaseste sub patronajul Lumina Instituții de Invatamant, entitate care guvernează 11 școli și licee în România, toate acestea fiind dedicate furnizării de educație de înaltă calitate.