Un nou concurs de anvergură la Liceul de Arte Oradea. Înainte de a intra în vacanța intersemestrială, 66 de elevi, coordonați de aproximativ 15 profesori, au participat la un Concurs de interpretare camerală, prilej bun pentru a verifica nivelul de pregătire la care au ajuns și de a-și educa latura emoțională, esențială atunci când urcă pe scenă.

Concursul de muzică instrumentală cultă a făcut parte din proiectul educativ „Formații instrumentale - valențe contemporane”. Ajuns la ediția a III-a concursul a fost coordonat de profesorii Ion Desanca, Anita Lupșe, Georgiana Mircescu, Arnold Schneider și Iuliana Tezsler și jurizat de aceeași coordonari, cărora li s-a adăugat profesoara Peter Izabela. Locul de desfășurare a fost Sala festivă a Liceului de Arte. S-au cântat piese de Mozart, Weber, Schuster, Pachebel, Enescu, Steabbog, Gautier, Perlam, Schubert, Spohr, Strauss, Schumann, Ibert, Sochting, Jubilee, Beethoven, Devienne, Furstenau, Sommer, Monti, Vivaldi, Camile Saint-Saens, Bartok și Ligeti Gyorgy.

Pentru strădania lor, toți elevii au fost răsplătiți, marele premiu fiind câștigat de Formația „Cvartet Dominant+Solo”, coordonat de Anita Lupșe, din care au făcut parte elevii Ferencz Istvan (vioară), Balint Marian (vioară), Szanto Denis (vioară), Gabriela Șaramet (violă) și Renata Negru (violoncel), care au cântat Fantezie de Georg Perlman.