Anul 2015 a început la Crown Pub şi sala de evenimente Queen Mary cu meniuri nou-nouţe atât pentru cei care vizitează localul, cât şi pentru cei care aleg sala de nunţi pentru cel mai important moment al vieţii lor, căsătoria. Meniurile combină într-un mod inedit bucătăria tradiţională românească cu cea franţuzească, oferind clienţilor o adevărată „revoluţie a gustului". 

Echipa de maeştri culinari beneficiază de consilierea „antrenorului şefilor bucătari din România" - Chef, Georgy Valery, training coordinator la Horeca School - fapt care explică de ce există puţine localuri care pot concura la capitolul „bucătărie" cu Queen Mary sau Crown Pub. Şi asta pentru că cei cinci bucătari de aici, coordonaţi de Chef Cristian, nu fac lucrurile doar într-un mod profesionist, ci pun şi multă pasiune în munca lor.

„Încercăm să aducem în prim plan bucătăria românească pentru că, în momentul de faţă, cele mai de succes restaurante sunt cele cu accentul pe «fine dining» tradiţional românesc. Am ales însă să facem asta într-un mod inedit, într-o reinventare modernă", spune Chef Mihai Cristian, care mai afirmă că numărul orădenilor care aleg să facă nunta în sala Queen Mary este în creştere.

„Pentru că tinerii încep să prefere nunţile duminica şi vinerea, şi nu doar sâmbăta, ajungem şi la 60 de nunţi pe an. Gătim pentru un număr de 100 până la 400 de persoane la fiecare nuntă. Indiferent de numărul participanţilor la un astfel de eveniment, bucătăria noastră este pregătită să ofere aceeaşi calitate. În general, la început se face o prezentare pentru nuntaşii care vor să facă nunta la Queen Marry, unde aflăm ce îşi doreşte fiecare. Apoi, organizăm câte o gustare individuală unde se alege meniul. Avem cinci meniuri noi concepute pentru 2015, cu preparate româneşti reinventate într-un stil «fine dining» franţuzesc. Invităm orădenii să guste şi din preparatele din Pub-ul nostru (Crown Pub) unde aceeaşi echipă îşi dă silinţa să creeze preparate din ce în ce mai deosebite şi să surprindă clienţii cu tot ceea ce înseamnă nou şi modern din bucătăria contemporană a anului 2015", mai spune Chef Cristian, specializat în bucătărie dietetică şi vegetariană.  

Şcoliţi de cel mai bun

Pentru că „bucătăria" este o meserie care îţi impune mereu noi trenduri şi care cere o mare capacitate de adaptare la nou, echipa Queen Marry ballroom colaborează intens cu un trainer cu experienţă internaţională.   

„La Queen Marry am realizat un «fusion» între bucătăria românească şi cea franceză. Încercăm să oferim nişte preparate de «fine dining», oferind posibilitatea clientului de a savura aroma bucătăriei româneşti într-un «art plate» cu bucătăria franceză modernă. Munca acestora, în echipă, duce la rezultate din ce în ce mai rafinate ale produselor româneşti. Vă aşteptăm să savuraţi din noile preparate ale meniului 2015 pentru sala de evenimente", transmite Romanian Chef, Georgy Valery, training coordinator la Horeca School, consilierul bucătarilor de la Queen Marry.