Perechea de dansatori ai Clubului Exclusive Oradea, Șerban Clit și Aurora Gioncada, vicecampionii României la dansurile Standard 16-18 ani, au reprezentat țara noastră la Campionatul Mondial sub 21 ani Standard, organizat în Olanda, la Rotterdam.

 

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 16 - 17 octombrie și a aliniat la start 66 de perechi din întreaga lume. Dansatorii orădeni Șerban Clit și Aurora Gioncada, de la Clubul Exclusive Oradea, au obținut pentru România locul 11, un loc onorabil, având în vedere că a fost cea mai tânără pereche din competiție care a ajuns în semifinală.

„Perechea dansează împreună din anul 2019, iar, de atunci, datorită perseverenței, muncii depuse și a pasiunii pentru dans, a reușit să obțină rezultate remarcabile atât în cadrul Campionatului intern, cât și în străinătate”, ne-au declarat antrenorii Florin Culda și Oana Veszi, de la Clubul Exclusive Oradea.

Printre premiile obținute de Șerban și Aurora, amintim: Medalie de bronz la Campionatul Național al României, tineret dansuri standard, în anul 2020; Medalie de argint - Campionatul Național al României, tineret dansuri standard, în anul 2021; Medalie de argint - WDSF Italian Dance Tour Festival, tineret dansuri standard, în anul 2021; Medalie de argint - WDSF Italian Dance Tour Festival, Rising Star, peste 6 ani, în anul 2021 și Medalie de argint - Rome Open Festival, tineret dansuri standard, în anul 2021.

„În dezvoltarea și formarea celor doi sportivi, un rol important l-au avut părinții acestora, care au făcut sacrificii mari pentru susținerea lor la acest nivel. De asemenea, mulțumiri antrenorilor Gioncada Antonio, Roberta Zone și Giordano Vanone, care s-au ocupat de pregătirea lor tehnică”, mai transmit Florin Culda și Oana Veszi.

Perechea de dansatori se pregătește pentru următoarele competiții internaționale, programate pentru perioada 22-23 octombrie, Cagliari - Italia; 6-7 noiembrie - Transilvanya Grand Prix și 13-14 noiembrie - Campionatul Mondial de tineret dansuri standard din Dresden, Germania.

„Suntem mândri de voi, dragii noștri sportivi! Felicitări și tuturor celorlalte perechi participante care au reprezentat România la această competiție!”, au mai transmis antrenorii de la Clubul Exclusive Oradea.

Informații suplimentare legate de activitatea Centrului de Dans Exclusive se pot găsi accesând site-ul exclusivedance.ro sau pe paginile de Facebook și Instagram ale clubului orădean de dans.