Sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 12.00, la Pizzeria Cardinale (str. 1 Decembrie, nr.5) Oradea, se va desfășura Campania „Gust de sănătate”.

 

Campania este organizată de Alexandra Cuc și Lucia Donosă, studente în anul doi la Publicitate, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, în Cluj-Napoca.

Cele două studente au ca proiect de semestru organizarea şi implementarea unei campanii referitoare la alimentaţia sănătoasă, promovarea consumului de fructe şi legume, şi reducerea consumului de zahăr.

În acest sens, tinerele au luat legătura cu o persoană specializată în domeniu, health coach & nutriţionist - Mariana Streşna, care a fost de acord să fie mesagerul campaniei lor, „Gust de sănătate”, pentru a ține o scurtă „prelegere”/discuţie, în care să ofere publicului informaţii referitoare la riscurile consumului excesiv de zahăr, dar şi la importanţa consumului de fructe şi legume. De altfel, la finalul evenimentului de mâine, va avea loc o degustare de produse sănătoase oferite de PlantShop.

„Campania se numește Gust de sănătate, și va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2019, începând cu ora 12.00, iar locaţia este Pizzeria Cardinale (str. 1 Decembrie, nr.5). Timpul de desfăşurare al evenimentului este de maxim două ore, dar noi preconizăm să ne încadrăm într-o oră şi jumătate”, anunță organizatoarele evenimentului.