Sute de copii însoțiți de părinți și bunici l-au așteptat sâmbătă, 22 decembrie, pe peronul Gării Oradea pe Moș Crăciun. Acesta a sosit în oraș cu un tren special, încărcat cu mulți saci cu dulciuri pentru cei mici.

Cu mult entuziasm și nerăbdare, sute de copii l-au întâmpinat sâmbătă, 22 decembrie, pe Moș Crăciun la Gara Oradea. La fel ca-n alți ani, simpaticul bătrânel a sosit şi anul acesta în orașul nostru, la invitaţia Primăriei. Moșul a fost darnic și la vorbe, nu doar la cadouri. După ce a coborât din tren, a stat de vorbă cu micuții, i-a întrebat dacă au fost cuminți, dacă și-au ascultat părinții, i-a mângâiat și i-a lăsat să îi atingă hainele și barba.

Apoi, a împărţit cadouri copiilor prezenţi, și-a făcut poze cu aceștia, după care s-a urcat în caleaşcă și a pornit spre centrul orașului, pe traseul str. Republicii - B-dul Magheru - Centrul Civic - Piaţa Unirii.

Destinaţia finală a Moşului a fost căsuţa sa, amenajată în cadrul Târgului de Crăciun. Aici, Moşul le-a dăruit cadouri copilașilor, iar apoi s-a  retras pentru a se odihni în vederea Sărbătorii Crăciunului.

Primăria Municipiului Oradea a pregătit pentru Moş Crăciun un număr de 1.200 de pachete cu dulciuri.