În această seară în jurul orei 20.50 s-a făcut beznă în cartierul Rogerius. De pe Bulevardul Ștefan cel Mare, Bulevardul Dacia și malul drept al Crișului Repede, până la ieșire spre Calea Borșului, s-a lăsat bezna. O avarie la o stație de distribuție a energiei electrice a lăsat fără tensiune electrică câteva mii de locuințe, inclusiv Spitalul Municipal Oradea.

Din primele informații obținute de la surse din cadrul operatorului de energie electrică, ar fi vorba de o avarie la una din stațiile de distribuție a energiei electrice în Oradea, situată pe Calea Clujului. Problema a fost identificată și s-a intervenit imediat pentru remedierea avariei, produsă din cauze necunoscute, deocamdată.

Primarul Florin Birta ne-a informat că Spitalul Municipal Oradea a rămas aproximativ o jumătate de oră fără energie electrică, dar problema s-a rezolvat în cele din urmă.

Rămâne ca în zilele următoare autoritățile să dea o explicație pentru cea mai amplă pană de energie electrică din ultimii ani care a afectat Oradea.