Actorii Adrian Nicolae, Alexandru Ion și Vlad Brumaru vor fi prezenți joi, 25 ianuarie, de la ora 19.00, la întâlnirea cu publicul de la Palace Cinema - Lotus Center Oradea, înaintea proiecției filmului, care va începe la ora 19.30, și invită spectatorii la o discuție după vizionarea acestuia.

 

Klaus & Barroso, comedia scrisă de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu), invită spectatorii la proiecții speciale, în prezența echipei, în 13 orașe, printre care și Oradea.

„Iubesc Klaus & Barroso, iubesc cinemaurile, iubesc publicul! Abia aștept să ne vedem să vă iau în brațe pe fiecare în parte!!!”, spune Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

Klaus & Barroso este un film produs de Bold Studio, ce-i are în distribuție pe: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) încearcă să țină sub control o petrecere a burlacilor, cu un mire timid, un naș guraliv, prieteni și colegi de muncă, un șef de gașcă, o dansatoare curajoasă, un vecin trăznit, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri nepoftiți. Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire…

TRAILER: https://youtu.be/2_idWJCmmaA

Biletele la Klaus & Barroso au fost puse deja în vânzare, spectatorii fiind încurajați să-și rezerve locurile online pe site-urile cinematografelor.

Klaus & Barroso este o nouă comedie produsă de Bold Film Studio, după succesul filmului „Taximetriști”, lansat la începutul anului 2023 și disponibil pe Netflix, fiind al patrulea titlu ca numărul de ore vizionate pe această platformă în România.

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite.

Mai multe detalii pe: https://boldfilmstudio.ro/productii/klaus-barroso/