Orădenii vor deveni, pe 7 martie, parte din frumoasa poveste a celor de la Direcția 5, cu prilejul concertului aniversar „Povestea noastră”, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.30.

 

Prin versurile sale și prin interpretările live, Direcția 5 a spus şi continuă să spună nenumărate poveşti de viaţă şi de iubire.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulțumim pentru tot, și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „Povestea noastră”. În acest turneu, aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani, plus unele nou-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”, transmit membrii uneia din cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România.

Biletele pentru concert se găsesc în format electronic, pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.

Direcția 5 este o trupă din România care a luat ființă în anul 1991. Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental.

Trupa a fost formată în 1991 de Marian Ionescu (chitară bass, pian, compozitor), Dragoș Bădoi (voce), Cătălin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Răzvan Mirică (chitară, voce) și Vlaicu Giurgea (chitară).