Un nou spectacol eveniment va avea loc la Cinema Palace Oradea, miercuri, 18 septembrie, începând cu ora 18.00.

 

Cinema Palace prezintă „I am still”, proiectul superstarului Jung Kook, recunoscut pe scară largă ca fiind cel mai popular membru al BTS.

Prezentând interviuri exclusive, imagini din culise nevăzute până acum și momente electrizante din concerte, acest nou film prezintă călătoria de opt luni a lui Jung Kook, surprinzând devotamentul neclintit și dezvoltarea sa.

Jung Kook de la BTS, „Artistul Pop al Secolului 21,” a avansat pe scena mondială cu single-ul său de debut, solo, „Seven (feat. Latto)”, în iulie 2023. Având un succes fără precedent, Jung Kook a devenit primul artist solo asiatic care a ajuns pe primul loc în topurile Billboard Hot 100, Global 200 și Global 200 Excl. US. Single-urile sale „Seven,” „3D (feat. Jack Harlow)” și „Standing Next to You” au ajuns toate în top 10 al Billboard Hot 100, făcându-l singurul artist solo K-pop cu această performanță. Albumul său, „Golden”, a făcut, de asemenea, istorie, rămânând în topul Billboard 200 timp de 24 de săptămâni consecutive.

Proiecțiile principale vor avea loc pe parcursul a două săptămâni, în zilele de miercuri -18 septembrie, sâmbătă, 21 septembrie, și duminică, 22 septembrie, apoi în weekendul imediat următor, sâmbătă, 28 septembrie, și duminică, 29 septembrie.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la casieria cinematografului Cinema Palace - Lotus Center, din aplicatia mobilă Cinema Palace sau de pe site-ul www.cinemapalace.ro.