Psihologul Mădălina Sarca a lansat, marţi, 2 aprilie, într-un cadru intim, prima sa carte: Fii stăpâna propriei vieţi. Volumul este o carte dedicată autocunoașterii, scrisă din propriile experiențe ale autoarei.

 

Alături de poveştile reale dezvăluite, Mădălina descrie în volum mici trucuri pentru ieșirea din anumite situații, pentru evitarea lor, cât și exerciții simple care-i ajută pe cititori să-şi descopere pasiunile, defectele şi calităţile.

Sarca Mădălina este psihologul şi femeia care și-a redefinit succesul, într-o continuă descoperire de sine. A avut oportunitatea să muncească de la vârsta de 12 ani în cadrul afacerii familiei, după care, a muncit în mai multe domenii în vacanțele de vară. În anul 2013, la 23 de ani, a fondat prima ei afacere, clubul de dezvoltare personală pentru copii „Lumea Piticilor Talentați”, unde a lucrat cu peste 3.000 de copii.

 În timp ce își dezvolta afacerea,  în anul 2015, după doi ani de studii, devine expert în evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf (detectorul de minciuni). Deoarece i se cereau foarte multe testări pentru a stabili fidelitatea în cuplu, renunță să mai practice profesia de expert poligraf și se axează pe psihologia clinică.

Începutul anului 2016 îi aduce o nouă provocare, aducând în orașul Oradea, un concept nou, prima Coffee Bike, numită „Sara”s Coffee”, inspirată fiind de numele câinelui ei, Sara. În anul 2017 viața i se schimbă printr-o serie de evenimente neașteptate: este înșelată și află cu două zile înainte de ziua de naștere, după două luni, bunicii care au crescut-o decedează la o distanță de cinci săptămâni unul față de celălalt, și, din cauza suprasolicitării din ultimii ani, face prima oară depresie, după care burnout, timp în care atât afacerile cât și viața personală se prăbușesc.

Fiind la pământ, nu are altă soluție decât să se reinventeze, să-și redefinească succesul și să redevină stăpâna propriei vieți

„Cu ajutorul acestei cărți, mi-am propus să te ajut să descoperi cea mai bună versiune a ta, pentru a trăi viața pe care ți-o dorești cu adevărat”, spune autoarea.  „Fii stăpâna propriei vieți” este o carte dedicată autocunoașterii, scrisă din propriile experiențe ale autoarei. Este o carte dedicată tuturor femeilor care nu se mulțumesc cu puțin, care își doresc o schimbare reală în viața lor şi care simt că parcă indiferent cât se implică sau fac, nu este de ajuns. Volumul a fost pus în vânzare pe site-ul madalinasarca.com