Copiii din grupa mare de la Grădinița „Don Orione” au spus „Adio, grădiniță!”. Serbarea de sfârșit de an școlar s-a desfășurat marți, 11 iunie, în sala de sport a liceului din Oradea.

Activitatea a cuprins cântece și poezii cu tematică specifică finalului de an școlar, un program frumos și emoționant pe care preșcolarii din Grupa „Albinuțelor” l-au pregătit împreună cu educatoarele lor, Alexandra Miheș și Diana Pentek. Serbarea a mai cuprins cântece în limba engleză, prezentate de copii sub îndrumarea profesoarei lor Simina Benchiș, dar și momente de dans coordonate de Giani Sala, instructor de zumba. Au fost clipe pline de emoție și bucurie pentru toți cei prezenți: părinți, bunici, frați, surori, verișori, unchi și mătuși, care i-au susținut pe micuți cu aplauze, i-au filmat și fotografiat minute în șir. În zi de sărbătoare, ținuta copiilor a fost aparte, preșcolarii purtând pe cap toca, specifică absolvenților, și eșarfă galbenă la gât. Pentru că au fost cuminți și ascultători în toți acești ani, educatoarele i-au felicitat pe copilași, oferindu-le câte o diplomă și un magnet cu următorul mesaj: „Fiecare copil este o floare diferită și toți împreună fac din această lume o grădină minunată!”. Părintele Mihai Fechetă, directorul Centrului Don Orione, a imortalizat fiecare moment, sute de fotografii fiind la dispoziția părinților pe pagina de facebook a părintelui. La final, pentru prestația lor impecabilă, preșcolarii au fost răsplătiți cu câte o surpriză dulce.

„În prag de vacanță, le dorim copilașilor multe zile cu soare și aventuri frumoase”, ne-au declarat educatoarele grupei.