Frumusețea, eleganța și stilul s-au revărsat, ieri, de pe covorul roșu amenajat la ieșirea din Teatrul Regina Maria, unde au defilat cele mai frumoase fete din Oradea. „Oradea Revolving the Beautiful”, un spectacol de modă și bun gust, care l-a avut invitat special pe creatorul Cătălin Botezatu, a fost bine primit de orădeni.

În ciuda unei ploi scurte de după-amiază, spectacolul de modă organizat de Asociația Arta Educației și Frumuseții s-a ținut în aer liber, pe o esplanadă amenajată în fața Teatrului Regina Maria. Oamenii au început să se adune de la ora 18.00. Atmosfera era relaxată: spectatori de toate vârstele, doamne și domnișoare îmbrăcate elegant, domni în costume, coafuri de toate formele și culorile, parfumuri dulci și fructate, mămici cu bebeluși în cărucioare, taxiuri și forțe de ordine. Esplanada împrejmuită se termina după statuia Reginei Maria, fiind înconjurată de flori albe. În jurul esplanadei erau, la 18.45, peste 500 de oameni care așteptau să vadă cele două colecții vestimentare ale lui Cătălin Botezatu, Haute Couture, prezentate în luna martie a acestui an în cadrul Romanian Designers, la Paris Fashion Week și „Vigo by Cătălin Botezatul”, în România fiind prezentate doar la Palatul Parlamentului din București. Showul a început, așa cum era normal, cu câteva piese interpretate de cei mai mici dintre particianți, copiii. Numărul spectatorilor a crescut treptat, scaunele destinate invitaților începând să se umple.

Timp de aproape două ore, orădenii au avut ocazia să afle care sunt tendințele în materie de modă, ce se poartă în 2022, ce merită să îmbrace și ce culori să asocieze.

Alături de celebrul designer, Cătălin Botezatu, pe lista invitaților speciali a fost și renumitul hair stylist francez Laurent Tourette, top 10 hair stylisti din lume. De asemenea, invitată specială în cadrul evenimentului a fost și designerul Ioana Georgescu Salvin, masterand UNArte București. Din programul prezentărilor de modă au făcut parte Sisi Boutique, Amavi Fashion și Divino 88.