Singura fashionistă din Oradea care a urcat pe podiumul de la Wonderland Resort a fost Oana Berce cu colecția „Bloom in elegance” (Înflorește în eleganță), având la bază un concept inedit compus dintr-un stil unic, care îmbină ținuta sport cu accesorii glamour.

 

Cei mai importanţi designeri din România au fost prezenţi zilele trecute la Cluj-Napoca la City Fashion Week, eveniment de modă din Transilvania care face parte din circuitul internațional al prezentărilor de profil din Milano, Paris, Londra şi New York.

Creaţiile vestimentare ale designerului orădean au stârnit interesul numerosului public, dar şi al invitaţilor speciali de la gală, printre care Cătălin Botezatu, George Hojbota sau Florin Dobre. Modelele au prezentat 12 treninguri din catifea, în toată gama de culori, cu diferite accesorizări, care au făcut trecerea de la ţinuta sport la una elegantă, tot lejeră în acelaşi timp.

Piesa de rezistență a colecției a fost „Mireasa”, vestimentaţie din catifea, cu dantelă, voal şi mărgele croită într-un stil fashion futurist, în care au ieşit în evidență, în mod pregnant, tocmai elementele inserate în ținută.  

„Am prezentat un trening revoluționar, din catifea, care lasă în urmă clasicul trening sport și prin accesorizare devine elegant. Ieșit din tipare, un trening sport trece de barierele convenționale şi se transformă într-o ținută elegantă, plină de strălucire”, ne-a declarat Oana Berce, prezentă pentru al doilea an consecutiv la show-ul de modă de la Cluj-Napoca. Spre deosebire de ediţia precedentă, din perioada pandemică, cea din 2022 a fost deschisă publicului, prezent în număr foarte mare în cele două zile în care s-a derulat evenimentul.

Ideal pentru sezonul rece, treningul creat de Oana Berce poate fi o alternativă serioasă la rochiile de seară, mai ales că urmează perioada Sărbătorilor de Iarnă. „Având o croială clasică, lejeră, dintr-un material de catifea de foarte bună calitate, plăcut la atingere, în sezonul rece este mai mult decât binevenit un “deux pieces” ca și acesta și, cu atât mai mult, în perioada sărbătorilor de iarnă, scăpăm de încorsetarea în rochii incomode, încasetând în aceeași ținută, lejeritate și eleganță în același timp!”, a completat designerul orădean.