ALERTA – Poliţia bihoreană a lansat un apel către populaţie pentru depistarea individului care a omorât o tânără şi a rănit un bărbat. Atacatorul a răpit-o pe fată sub ameninţarea armei. În jurul orei 14.30 cadavrul fetei a fost găsit în maşină pe un teren viran în afara oraşului, către localitatea Sântion. Tânăra a fost împuşcată mortal în cap. Identitatea autorului a fost stabilită. Individul este cunoscut în lumea interlopă sub porecla de Adi Grasu.

„Poliţiştii bihoreni efectuează ample cercetări şi investigaţii pentru depistarea unui bărbat bănuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse în cursul zilei de 15 martie în municipiul Oradea, anchetate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Bărbatul, HLADII ADRIAN, de 38 de ani, din municipiul Oradea, are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui, nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

Poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare a sa. Acesta a fost dat în urmărire națională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, se arată în comunicatul Poliţiei bihorene. 

Cel puţin cinci focuri de armă s-au auzit astăzi dimineaţă în jurul orei 9.00 în cartierul Ioşia. Un bărbat în jurul a 40 de ani a fost împuşcat de un altul, motivul fiind, la prima vedere, gelozia. Atacatorul a răpit-o pe fată sub ameninţarea armei. În jurul orei 14.30 cadavrul fetei a fost găsită în maşină pe un teren viran în afara oraşului, către localitatea Sântion. Tânăra a fost împuşcată mortal în cap. Din surse apropiate anchetei, CRIŞANA a aflat că anchetatorii cunosc identitatea asasinului.

Zeci de poliţişti au împânzit azi dimineaţă strada Barcăului din Ioşia, unde un bărbat a fost împuşcat cu armă letală. Din primele cercetări a reieşit că poveste în jurul cărei s-a produs evenimentul are în centru un triunghi amoros. Victima, un bărbat de 40 de ani se afla împreună cu prietena lui, o tânără de 24 de ani, într-un imobil de pe strada Barcăului. Fostul iubit al femeii a venit azi dimineaţă cu flori şi a sunat la poartă. Femeia a ieşit să vadă cine sună, urmată la scurt timp de prietenul ei. În acel moment fostul iubit al femeii a scos pistolul şi a tras înspre victimă cel puţin cinci gloanţe, rănindu-l. Apoi, sub ameninţarea armei, a răpit-o pe fată. A băgat-o într-o maşină şi s-a făcut nevăzut. O vecină a auzit împuşcăturile şi a anunţat autorităţile. Victima a fost transportată la spital fiind introdusă direct în sala de operaţie. Alertaţi prin 112, poliţiştii însoţiţi de criminalişti au sosit la adresa unde s-a produs atacul. La toate ieşirile din oraş s-au organizat filtre.

În jurul orei 14.30 anchetatorii au făcut o descoperire şocantă. Pe un teren viran din apropierea căii ferate din Ioşia a fost găsit un autoturism abandonat, iar în interiorul lui cadavrul fetei. Tănăra, fata unui fost poliţist orădean, a fost împuşcată în cap şi abandonată. Asasinul, probabil acelaşi individ care a răpit-o din faţa casei, după ce l-a împuşcat pe prietenul ei, este dat dispărut în continuare. Din surse apropiate anchetei, Redacţia Crişana a aflat că identitatea asasinului este cunoscută. Întregul efectiv al Poliţiei bihorene a fost alertat în căutarea ucigaşului. Vom reveni cu amănunte.

 

 

 

 

O tânără a fost răpită şi împuşcată în cap, un alt bărbat rănit 

Criminalişti din Bucureşti vin la Oradea!