Turneul național Direcția 5,  „Povestea noastră - 30 de ani” ajunge în 14 februarie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „Povestea noastră”. În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani, plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori.

Biletele la concert se găsesc în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea şi în format electronic pe https://m.iabilet.ro/bilete-oradea-concert-directia-5-povestea-noastra-49151/

Alcătuită în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri și Carmin Ionescu, trupa s-a înfiinţat în 1991, devenind una dintre cele mai cunoscute trupe din ţară. De-a lungul carierei, formaţia a abordat diferite stiluri muzicale, printre care: pop-rock, rock alternativ şi electronic-rock. Grupul a debutat în 1992, cu albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”.

Formaţia este o prezenţă consecventă în muzica autohtonă. Până în prezent, Direcţia 5 a lansat peste 15 materiale discografice şi a susţinut sute de concerte.

„O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Îţi mulţumesc” și „Am nevoie de tine” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de trupă. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică și Nicoleta Nucă.