Moş Nicoale le aduce anul acesta în dar copiilor din Oradea, pe lângă dulciurile din ghetuţe, şi un spectacol de magie, oferit de Eduard şi Bianca. Spectacolul, intitulat Magicienii Moşului, va avea loc în data de 5 decembrie, la Filarmonica Oradea.

 

În data de 5 decembrie, de la ora 18:00, Moș Nicolae îi aşteaptă pe orădeni într-o atmosferă magică la Filarmonica de Stat din Oradea!

Magicienii Eduard și Bianca anunţă un spectacol de magie extraordinar, ideal pentru perioada sărbătorilor și potrivit pentru întreaga familie.

„Vino să vezi un stil de magie nou, modern în care tehnologia se împletește cu magia, iar elementele dintr-o simplă proiecție video pot prinde viață. În spectacolul „Magicienii Moșului”, Eduard și Bianca vă pregătesc apariții, dispariții, numere de magie interactive și multe multe zâmbete, iar toți cei care participă vor primi cadouri și surprize!”, se arată în comunicatul transmis. 

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani și are o durată de 45 de minute. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. 

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii, sau pot fi achiziţionate online, accesând: iabilet.ro/bilete-magicienii-mosului-37389/ 

Rezervările sunt disponibile și telefonic la numărul 0742.230.682!