Un bărbat a aruncat pe o autostradă teancuri de bancnote de 100 de dolari de pe geamul mașinii sale, într-un „spectacol de generozitate nebună”. Oamenii au alergat să adune banii, în timp ce familia bărbatului spune că acesta i-a golit conturile, lăsând-o fără bani.

Bărbatul a aruncat mormane de bani pe geamul mașinii sale pe autostrada I-5 din Oregon, marți seara, iar mai mulți trecători norocoși și-au oprit mașinile pentru a aduna banii, relatează Business Insider. Însă familia lui Colin Davis McCarthy, în vârstă de 38 de ani, a declarat poliției statului Oregon că acesta i-a golit conturile pentru a finanța „cascadoria”, lăsând-o fără bani. McCarthy le-a spus polițiștilor că a distribuit în total aproximativ 200.000 de dolari, potrivit KEZI 9.

Poliția din Oregon a declarat pentru Insider că suma exactă nu este cunoscută și că "nu a existat cu adevărat o modalitate de a confirma câți bani au fost dăruiți" străinilor.

Imaginile au arătat că cel puțin o parte din bani erau în bancnote de 100 de dolari.

McCarthy a spus că a aruncat banii din mașină pentru că a vrut să "binecuvânteze pe alții cu daruri în bani".

Zeci de trecători s-au oprit pentru a aduna banii, care au dispărut aproape în totalitate până la ora 20.00.

Un martor a declarat pentru Insider că a trecut pe acolo după ce McCarthy a aruncat banii și a observat traficul intens și mașinile trase pe marginea autostrăzii.

"Pe banda dinspre nord era un trafic bară la bară, iar coloane se întindea pe kilometri întregi din cauza oamenilor care se opreau și reintrau pe autostradă și căutau pe jos", a declarat Tori Kathleen Gramz.

Zeci de oameni au ieșit din mașini, alergând de-a lungul și de-a latul autostrăzii în căutarea banilor.

Poliția a declarat că l-a avertizat pe McCarthy să nu mai arunce banii, deoarece e periculos ca oamenii să alerge pe I-5 pe întuneric. Oamenii legii au declarat că McCarthy a promis să urmeze sfatul.

În cele din urmă, McCarthy nu a fost acuzat de o infracțiune.

Familia a declarat că, deși este puțin probabil să se întâmple, dorește ca persoanele care au găsit banii să îi returneze Poliției Statului Oregon.