Un bărbat de 46 de ani din Satu Mare a fost implicat marţi într-un eveniment rutier în timp ce conducea, deşi avea suspendat dreptul de a şofa. Mai mult, acesta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe 24 noiembrie, la ora 18.07, poliţiştii din Valea lui Mihai au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin 112, că pe strada Şcolii din Valea lui Mihai s-a produs un eveniment rutier fără victime, un autoturism fiind răsturnat într-un şanţ.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat persoana bănuită că ar fi condus autoturismul ca fiind un bărbat de 46 de ani, din Satu Mare.

Cel în cauză este bănuit că ar fi condus autoturismul în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Întrucât emana un puternic miros de alcool, la solicitarea legală a poliţiştilor, cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.