La câteva ore de la accidentul din Băile Felix, vineri, în jurul orei 18.00, un alt accident deosebit de grav a avut loc în Oradea în zona McDonalds Nufărul. O femeie și un copil au fost loviți de tramvai. Ajuns sub roțile tramvaiului, copilul a fost operat și este în stare gravă la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor a fost sesizat prin 112 că, pe strada Nufărului din Oradea, s-a produs un accident rutier, în cadrul căruia un tramvai a acroșat o femeie și un copil.

Conform martorilor, femeia ar fi traversat strada Nufărul împreună cu copilul, prin loc nepermis, printre mașini, spre restaurantul McDonalds.

„Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, se afirmă în comunicatul IPJ Bihor.

Pompierii au intervenit pentru salvarea copilului prins sub roți. La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu autospeciale de primă intervenție, autospeciala de descarcerare grea, echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean cu medic de urgență. Copilul era conștient când s-a intervenit pentru descarcerare.

Circulația în zonă a fost blocată câteva ore. Femeia și copilul au fost transportați la UPU SMURD.

Conform medicului Hadrian Borcea mama avea traumatisme de gravitate medie iar copilul leziuni interne grave.

„Băiatul a fost operat vineri seară. Avea multiple leziuni la organele interne. Sunt șanse de supraviețuire dar este în stare gravă”, a declarat pentru Crișana, șeful Unităţii de Primiri Urgenţe, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Bihor şi SMURD Bihor, Hadrian Borcea.