Patru persoane și-au pierdut viața, marți dimineața, în urma unui accident produs pe DN1. Victimele erau într-un autoturism, mașina intrând în coliziune cu un tir.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, la data de 28 mai a.c., la ora 06.33, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNAU 112 că, pe DN1, în localitatea Uileacu de Criș, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

„Din păcate, în urma accidentului rutier, trei persoane, din autoturism, au suferit leziuni care le-au provocat decesul, la fața locului. O altă persoană a suferit diverse leziuni, în prezent fiind evaluată medical de către personalul medical aflat la fața locului”, a transmis Alina Fărcuța. Cea de-a patra victimă a fost resuscitată de salvatori însă, din păcate, în jurul orei 8.00, a fost declarat și decesul acesteia. Momentan, traficul rutier pe respectivului tronson de drum este blocat. „Traficul rutier este deviat pe DJ 108I, prin localitatea Țețchea, dirijat de polițiștii rutieri. Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Foto: ISU Bihor