Un accident în care au fost implicate un autoturism și un autocamion s-a produs, joi, pe DN1, în Tileagd. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 72 de ani, șoferul mașinii, a murit.

Potrivit agentului șef Alin Laza, ofițer de presă al IPJ Bihor, joi, 25 ianuarie, la ora 14.37, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin  112 că, pe DN1, în localitatea Tileagd, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion.

„În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni, efectuându-i-se manevre de resuscitare de către personalul medical aflat la fața locului.  Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat de 72 de ani, din comuna Tileagd, la fața locului”, a transmis agentul șef Alin Laza.

După producerea accidentului, traficul în zonă a fost îngreunat, pe respectivul tronson de drum desfășurându-se alternativ, pe un sens, dirijat de polițiștii rutieri. Polițiștii rutieri au efectuat cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto: Facebook InfoTrafic