O femeie în vârstă de 55 de ani, din Nojorid, şi-a pierdut viaţa, miercuri seara, după ce maşina pe care o conducea, înspre Biharia, a intrat în coliziune cu un autotren.

Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat, miercuri seara, prin SNUAU 112 că, pe DN19, la ieșirea din municipiul Oradea înspre localitatea Biharia, s-a produs un accident rutier.

„În urma investigațiilor efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri din Oradea, s-a constatat că, o femeie de 55 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DN19, înspre municipiul Oradea, într-o curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune cu un autotren cu semiremorcă, condus înspre Biharia, de un bărbat de 54 de ani, din comuna Popești”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Din păcate, în urma accidentului rutier, femeia care conducea autoturismul a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul, la fața locului. Polițiștii Biroului Rutier Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.