Două femei, una în vârstă de 61 de ani, iar cealaltă în vârstă de 65 de ani, au fost spulberate ieri pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Dacia de către şoferul unui autoturism VW Passat cu numere de Bihor.

Cele două femei au fost imediat transportate de către Serviciul de Ambulanţă Oradea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. „Ambele persoane au suferit politraumatisme şi fracturi multiple, inclusiv la nivelul capului. Cele două victime ale accidentului rutier au fost duse la spital pentru investigaţii", a spus dr. Emil Boţcău, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bihor.

Poliţiştii rutieri prezenţi la faţa locului au spus că şoferul şi-a recunoscut vina, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest s-a confirmat faptul că nu consumase băuturi alcoolice. În schimb, martorii ce au asistat la teribilul accident au spus că maşina se îndrepta cu viteză înspre Şoseaua Borşului, pe prima bandă a Bulevardului Dacia şi că şoferul nici măcar nu a încetinit în apropierea trecerii de pietoni. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în acest caz.