Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, după ce a fost accidentat de un tren care circula pe relaţia Oradea-Timişoara.

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, sâmbătă, 21 ianuarie a.c., la ora 15.57, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin apel la 112 că, pe raza municipiului Oradea, în zona străzii Podului, o persoană a fost accidentată de tren.

„Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor, alături de polițiști criminaliști bihoreni s-au deplasat cu operativitate la fața locului. Din primele investigații efectuate, s-a constatat că trenul de călători care circula pe relația Oradea - Timișoara a accidentat un bărbat de aproximativ 60 de ani”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa. Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. 

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru identificarea persoanei decedate și stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.