Un tânăr de 19 ani a fost amendat de poliţiştii bihoreni după ce şi-a montat pe maşină un sistem de avertizare sonoră. Bihoreanul nu s-a mulţumit doar cu montatul, ci a şi folosit sirena, în trafic.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, marţi noaptea a fost depistat în trafic un orădean de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe care avea montat un dispozitiv special de avertizare sonoră, pe care l-a şi folosit în trafic. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar dispozitivul de avertizare sonoră a fost reţinut în vederea confiscării. Echipajele SPR aflate în tarfic au mai aplicat 456 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut în vederea suspendării patru permise de conducere şi au constatat 24 de tamponări.
58 de amenzi au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 29 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 30 de pietoni - pentru traversări neregulamentare etc. De asemenea, radarele fixe montate pe tronsonul DN1 din judeţul Bihor, Borş - Piatra Craiului, au surprins 197 de cazuri în care au fost depăşite limitele legale de viteză, iar cele de pe DN 76 - Sânmartin, alte 34 de cazuri. Valoarea sancţiunilor aplicate de poliţiştii rutieri în ultimele 24 de ore este 63.320 lei.