Doi tineri sunt cercetaţi de poliţiştii bihoreni fiind bănuiţi că au pătruns prin efracţie în trei biserici, din două dintre ele furând sume de bani.

Miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraş Aleşd împreună cu poliţiştii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au acţionat pe raza localităţilor Aleşd şi Lugaşu de Jos pentru a preveni şi combate mica infracţionalitate rurală şi pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică în rândul cpmunităţii locale. Astfel, au fost depistaţi doi tineri de 16, respectiv 25 de ani, din comuna Lugaşu de Jos şi din Aleşd, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt. Cei doi sunt bănuiţi de poliţişti că, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-o biserică din Lugaşu de Jos, de unde ar fi sustras 2.600 lei.

De asemenea, cei doi sunt bănuiţi că, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie a.c., ar fi sustras dintr-o biserică din Aleşd alţi 100 lei. Totodată, cei doi sunt bănuiţi că în noaptea de 23 spre 24 ianurie a.c. ar fi pătruns prin efracţie într-o altă biserică din Aleşd, de unde însă nu au sustras bunuri. Poliţiştii din Aleşd continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor doi şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului provocat.