Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Avram Iancu, și-a pierdut viața, joi seara, după ce a fost accidentat mortal de o autoutilitară în timp ce circula, ca pieton, pe carosabil.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Bihor, joi, la ora 18.52, pe DN 79, în afara localității bihorene Avram Iancu, s-a produs un accident rutier în urma căruia un pieton și-a pierdut viața. Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani, localnic, în timp ce circula, în calitate de pieton, pe partea carosabilă a drumului național, dinspre Avram Iancu înspre municipiul Arad, fără a purta haine cu elemente fluorescent reflectorizante, a fost acroșat de o autoutilitară cu semiremorcă, condusă, în aceeași direcție, de un bărbat de 31 de ani, din comuna Câmpani. În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror, pentru  stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.