Un bărbat de 36 de ani, din comuna Vârciorog, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului, un tractor neînmatriculat.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați, luni, 4 decembrie, la ora 16.21, prin 112, că în Călățea s-a produs un eveniment rutier. Aceștia s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că, în jurul orei 16.15, un bărbat de 36 de ani, din Vârciorog, județul Bihor, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat, cu care tracta o remorcă confecționată artizanal, de asemenea, neînmatriculată, pe drumul județean 764, în localitatea Călățea, ar fi acroșat un autoturism, care se afla parcat în fața unui imobil din localitate. Evenimentul rutier a fost unul fără victime.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul de 36 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii ontinuă cercetările.