Un clujean este urmărit penal după ce a furat diverse bunuri dintr-o maşină parcată în Oradea. De asemenea, un adolescent din Rontău este în atenţia oamenilor legii, fiind acuzat tot de furt calificat.

Poliţiştii Biroului Furturi din Auto au anunţat, ieri, că au început urmărirea penală împotriva unui bărbat de 56 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Acesta este suspectat că, în noaptea de 7 mai a.c., ar fi sustras diverse unelte dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Oradea. Prejudiciul, în valoare de 500 lei, a fost recuperat integral, iar cercetările continuă. De asemenea, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală faţă de un orădean, sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere. Bărbatul este bănuit că ar fi distrus o uşă şi ar fi spart geamul unui apartament din Oradea, provocând un prejudiciu de 200 lei.
Tot poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală faţă de un adolescent de 16 ani, din Rontău, acuzat de furt calificat. Tânărul ar fi sustras un portmoneu din poşeta unei orădence, în timp ce aceasta se afla într-un local public din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările continuă.