O ambulanţă aflată în misiune a fost implicată, azi, într-un accident rutier produs la ieşirea din Băile Felix, înspre Hidişelu de Jos. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că şoferul ambulanţei era sub influenţa băturilor alcoolice.

         

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, azi, la ora 09.53, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, pe DN 76, la ieșirea din localitatea bihoreană Băile Felix, înspre localitatea Hidișelu de Jos, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate o autospecială de ambulanță și un autoturism. „Din investigațiile efectuate, autospeciala de ambulanță se afla în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni, aparent ușoare, fiind transportat la spital pentru investigații medicale”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. Traficul rutier s-a desfășurat pe un singur sens, alternativ, pentru o scurtă perioadă de timp, iar în prezent se desfășoară normal. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ulterior, IPJ Bihor a revenit cu informaţii referitoare la accidentul de la ieşirea din Băile Felix spre Hidişelu de Jos: „În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 47 de ani, din localitatea bihoreană Ştei, care conducea autospeciala implicată în accidentul rutier, prezenta o concentraţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă”.