Anexa unei gospodării din localitatea bihoreană Oşorhei a fost cuprinsă de flăcări, duminică, după ce copiii familiei, lăsaţi nesupravegheaţi, s-au jucat cu focul. Nimeni nu a fost rănit, însă pagubele produse de incendiu se ridică la 35.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana", pompierii militari aparţinând Detaşamentului 1 Oradea au intervenit împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Oşorhei pentru stingerea unui incendiu produs la anexa unei gospodării din localitatea Oşorhei. Cauza incendiului a fost de această dată jocul copiilor cu focul. Au ars în timpul incendiului 6 tone de fân, 40 baloţi de paie, acoperişul din lemn pe o suprafaţă de 600 mp., două uşi, 16 geamuri, două hamuri şi o căruţă, valoarea pagubelor produse fiind de 35.000, iar valoarea bunurilor salvate fiind estimată la aproximativ 260.000 lei.
Şi pompierii din Aleşd au intervenit, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Borod, pentru stingerea unui incendiu, produs în localitatea Borod. Cauza a fost cel mai probabil un scurtcircuit produs de un conductor electric neizolat sau cu izolaţia deteriorată. În timpul incendiului au ars patru tone de fân, valoarea pagubelor produse fiind de 800 lei, iar valoarea bunurilor salvate fiind de aproximativ 5.500 lei.